Субота, 04.05.2024, 14:56
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 19
Погода
Хто звідки
Главная » Архів матеріалів

Урядом внесено зміни до державних соціальних нормативів споживання

житлово-комунальних послуг

 

З листопада 2015 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2015 року № 842, якою внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 6 серпня 2014 р. № 409 «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування», якою, у свою чергу, затверджено соціальні нормативи користування житлово- комунальними послугами, в межах яких надаються пільги та житлові субсидії населенню.

Згідно із новоприйнятими змінами встановлено:

... Читати далі »
Переглядів: 322 | Додав: Админ | Дата: 30.11.2015 | Коментарі (0)

В країні дуже складна економічна ситуація, Уряд України цього ніколи не приховував, і як в цьому листі, так і надалі ми хочемо продовжити говорити громадянам виключно правду, якою б гіркою вона інколи не здавалася. Тільки так, на нашу думку, можливо здобути довіру людей, а в питанні надання Вам субсидії на сплату житлово-комунальних послуг, про що йтиме мова в цьому листі, взаємна довіра між державними органами і громадянином – одна з головних складових успіху.

Ви знаєте, що проблеми в економіці, з якими ми стикнулися як держава, спричинені багатьма факторами, насамперед втечею попередньої владної верхівки і російською військовою, економічною та інформаційною агресією. Але, незважаючи на складнощі, Уряд України невідступно продовжує втілювати в країні реформи, які не робилися 23 роки. Вони обов’язко ... Читати далі »

Переглядів: 286 | Додав: Админ | Дата: 16.09.2015 | Коментарі (0)

Постановою Кабінету Міністрів України від 4 червня 2015 р. № 389 затверджено порядок надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім’ї Цей Порядок визначає механізм реалізації права на отримання пільг з оплати послуг за користування житлом (квартирна плата, плата за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), комунальних послуг (централізоване постачання холодної води, централізоване постачання гарячої води, водовідведення, газо- та електропостачання, централізоване опалення, вивезення побутових відходів), паливом, скрапленим газом, телефоном, а також послуг із встановлення квартирних телефонів (далі — пільги) залежно від середньомісячного сукупного доходу сім’ї осіб, які мають право на пільги згідно із законодавчими актами. Дія цього Порядку поширюється на осіб, які мають право на пільги за соціальною ознакою згідно із Законами України: “Про міліцію” (звільнені із служби за віком, хворобою або вислугою років прац ... Читати далі »
Переглядів: 277 | Додав: Админ | Дата: 30.06.2015 | Коментарі (0)


МАКИ ПАМ'ЯТІ Квітка маку в українські традиції В українській міфології мак має дуже багато значень. Це символ сонця, безкінечності буття й життєвої скороминущості, пишної краси, волі, гордості, сну, отрути, оберегу від нечистої сили, а також хлопця-козака, крові, смерті. В останніх з перелічених значень квітка часто згадується в українських народних піснях та думах, особливо козацької доби: «Ой, з могили видно всі долини, – сизокрилий орел пролітає: стоїть військо славне Запорізьке – як мак процвітає...». У відомій пісні «Ой, ти, Морозенку, славний козаче», мак згадується поруч зі смертю козака: «…Обступили Морозенкатурецькії війська. По тім боці запорожці покопали шанці; Ой, впіймали Морозенка у неділю вранці. Ой, недаром ранесенько той мак розпускався, – Ой, уже наш Морозенко у неволю попався…». Образ маку нерідко символізує козака, що героїчно загинув, боронячи Україн ... Читати далі »
Переглядів: 303 | Додав: Админ | Дата: 08.05.2015 | Коментарі (0)

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України  від 4 березня 2015 р. №105 затверджений «Порядок виплати компенсації підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період».

Даний Порядок визначає механізм виплати компенсації підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку працівників, призваних на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, за рахунок коштів, передбачених у державному бюджеті за програмою 2501350 “Компенсація підприємствам, установам, організаціям у межах середнього заробітку пра ... Читати далі »

Переглядів: 311 | Додав: Админ | Дата: 24.03.2015 | Коментарі (0)

ПОВІДОМЛЕННЯ

про повідомну реєстрацію колективних договорів (угод), змін та доповнень до них :

  1. Колективний договір між адміністрацією та трудовим колективом ПП «Аграрна компанія 2004» на 2014-2015 роки Реєстраційний №798 від 19.03.2014р.
  2. Зміни та доповнення до колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом Волочиського КПТМ «Тепловик».  Реєстраційний № 799 від 28.03.2014 року.
  3. Зміни до колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом Волочиського КП ЖЕК.  Реєстраційний № 800 від 08.04.2014 року.
  4. Зміни та доповнення до колективного договору між адміністрацією та профспілковим комітетом Волочиського КПТМ «Тепловик».  Реєстр ... Читати далі »
Переглядів: 357 | Додав: Админ | Дата: 03.03.2015 | Коментарі (0)

Інформація

щодо нової  адресної програми Уряду для соціальної підтримки малозабезпечених сімей при оплаті житлово-комунальних послуг

(компенсація додаткових витрат сімей)


 

1. Право на призначення компенсації мають сім'ї, середньомісячний сукупний дохід яких (за попередні шість місяців) не перевищував величини прожиткового мінімуму для сім’ї. Прожитковий мінімум сім’ї дорівнює сумі прожиткових мінімумів для кожного члена сім’ї (відповідно до його належності до основних соціальних і демографічних груп населення).

... Читати далі »

Переглядів: 299 | Додав: Storm | Дата: 21.07.2014 | Коментарі (0)

Інформаційний матеріал

щодо посилення соціального захисту найбідніших верств населення при оплаті комунальних послуг


 

З метою посилення соціального захисту найбідніших верств населення у зв’язку з підвищенням цін і тарифів на комунальні послуги постановою Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2014 р. № 83 „Про посилення соціального захисту населення в умовах підвищення цін і тарифів на комунальні послуги” (набрала чинності з 1 липня 2014 року) передбачено надання населенню компенсації додаткових витрат на оплату послуг газопостачання, централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води у зв’язку з підвищення цін і тарифів на ... Читати далі »

Переглядів: 306 | Додав: Storm | Дата: 21.07.2014 | Коментарі (0)

ІНФОРМАЦІЯ

щодо нової адресної програми Уряду для соціальної підтримки

малозабезпечених сімей при оплаті житлово-комунальних послуг

{компенсація додаткових витрат сімей)

1.  Право на призначення компенсації мають сім'ї, середньомісячний
сукупний дохід яких {за попередні шість місяців) не перевищував величини
прожиткового мінімуму для сім'ї. Прожитковий мінімум сім'ї дорівнює сумі
прожиткових мінімумів для кожного члена сім'ї {відповідно до його належності до
основних соціальних і демографічних груп населення).

Приклад: ... Читати далі »

Переглядів: 313 | Додав: Админ | Дата: 03.06.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 »
Сайт
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Калькулятор
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Именини
Сьогодні святкують